Παπά Νερό

100 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται η παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά, Παπά Νερό. Αποτελεί την ιδανική βάση διαμονής για διακοπές κοντά στη φύση και τη θάλασσα αφού αποπνέει ηρεμία και γαλήνη. Επίσης έχει εύκολη πρόσβαση σε χωριά και αξιοθέατα του Πηλίου.

Σελίδα:
Που να μείνετε
Που να φάτε
Άλλο
  • Το κατάλυμα ξεπροβάλλει μέσα απο έναν αιωνόβιο ελαιώνα προσφέροντας ένα συνδυασμό απόλυτης ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς σε ένα απο τα πιο κοσμοπολίτικα καλοκαιρινά θέρετρα της Ελλάδας στον Αη-Γιάννη Πήλίου.
  • Το συγκρότημα «ΠΑΝΘΕΟΝ» βρίσκεται μόλις 300 μέτρα πάνω από την πανέμορφη παραλία Παπά Νερό, στον Αη-Γιάννη Πηλίου, μέρος ιδανικό για διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. Αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας, αφού μπροστά στα μάτια του επισκέπτη απλώνεται το «απέραντο γαλάζιο» του Αιγαίου Πελάγους, ενώ προς την παραλία καταλήγουν οι καταπράσινες πλαγιές του κατάφυτου βουνού.
  • Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι 2 σουίτες των 2-4 ατόμων με την απέραντη θέα τους, τα θαυμάσια μπαλκόνια τω 50-60-τ.μ και τα υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σας. Οι σουίτες προσφέρονται για ιδανική διαμονή σε νεόνυμφους που αγαπούν την θέα στο Αιγαίο.