Παπά Νερό

100 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται η παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά, Παπά Νερό. Αποτελεί την ιδανική βάση διαμονής για διακοπές κοντά στη φύση και τη θάλασσα αφού αποπνέει ηρεμία και γαλήνη. Επίσης έχει εύκολη πρόσβαση σε χωριά και αξιοθέατα του Πηλίου.

Σελίδα:
Που να μείνετε
Που να φάτε
Άλλο
  • Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι 2 σουίτες των 2-4 ατόμων με την απέραντη θέα τους, τα θαυμάσια μπαλκόνια τω 50-60-τ.μ και τα υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σας. Οι σουίτες προσφέρονται για ιδανική διαμονή σε νεόνυμφους που αγαπούν την θέα στο Αιγαίο.
  • Το συγκρότημα «ΠΑΝΘΕΟΝ» βρίσκεται μόλις 300 μέτρα πάνω από την πανέμορφη παραλία Παπά Νερό, στον Αη-Γιάννη Πηλίου, μέρος ιδανικό για διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. Αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας, αφού μπροστά στα μάτια του επισκέπτη απλώνεται το «απέραντο γαλάζιο» του Αιγαίου Πελάγους, ενώ προς την παραλία καταλήγουν οι καταπράσινες πλαγιές του κατάφυτου βουνού.
  • Η ποικιλομορφία του οικοσυστήματος του Πηλίου, το οποίο περιλαμβάνει ζώνες παράκτιες, πεδινές, αλλά και ορεινές, βοηθά στην ανάπτυξη δράσεων περιβαλλοντικού τουρισμού όπως η παρατήρηση πουλιών και ζώων, η συλλογή βοτάνων και καρπών κλπ.
  • Στα αρχαία χρόνια η Σκόπελος ονομαζόταν Πεπάρηθος. Στη Στάφυλο υπάρχει μυκηναϊκός τάφος, ενώ στην ανατολική πλευρά της Χώρας υπάρχει το Ασκληπιείο, σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα (περίπου 15-30 μέτρα).